Presentatie Vakman - Ondernemer

Presentaties op locatie weer van start!

Letterlijk waren we 2 jaar stilgelegd door de Covid-pandemie (wel goed voor de podcast ;-), maar wat is het fantastisch om ons verhaal weer te mogen delen.
We waren op uitnodiging van Bed & Business in Heerhugowaard (onderdeel van het Horizon College) om voor de topklas Vakman- Ondernemer te vertellen over de wegen naar ondernemerschap. We hebben hiervoor de tips voor starters uit onze eerdere blog: 10 tips bij het starten van een onderneming gebruikt. Het zijn jong volwassenen met een enorme drive om een bedrijf te starten. Er waren er zelfs al 2 gestart!
Zonder al te belerend over te komen hebben wij ons verhaal kunnen delen en waardevolle inzichten mee kunnen geven. In een kleine 40 minuten namen we de studenten letterlijk mee in de pioniers-reis. Daarna zijn we dieper op individuele vraagstukken en bedrijven doorgegaan.
Het was met recht een inspirerende bijeenkomst voor zowel de studenten als voor onszelf!
De volgende presentatie staat alweer gepland; Dit keer gaan we met een serviceclub met gevestigde ondernemers over de passie en pijn bij ondernemen vertellen en hopelijk mooie inzichten delen.
Wij hebben er weer zin in!

Abonneer je in je favoriete podcast app