Onbezonnen verhalen over het ondernemersschap

Schop Stennis! Met Frank en Dennis (en Dave)

Als ondernemer ontkom je er niet aan: stennis! Het is bijna onontkoombaar in de huidige wereld. Je probeert je onderneming de juiste kant op te koersen en dan wordt er toch met enige regelmaat intern of extern aan je gerammeld. Wat doe je dan? Blijf je op koers, wijk je er van af? Heb je het er voor over om eens flink stennis te maken om je idealen door te drukken of ben je volgzaam aan de (vaak goedbedoelde idee├źn van anderen). Ik was te gast bij Frank en Dennis in hun zaterdagmorgenprogramma: Stennis met Frank en Dennis.

Wat een heerlijke onderbreking in de roerige tijden. Onbezonnen verhalen over het ondernemersschap.

Oprechte interesse Dj- Frank die ik nog niet eerder kon, en van Co-host Dennis die ik als gast van het eerste uur bij Fort Westoever al wat beter kon. Viel toch wel even tegen om het verhaal weer op te rakelen, vanuit een moeizame jeugd toch opleiding en gevoel volgen en tegen alle adviezen in toch altijd voor de moeilijke weg kiezen. Bewust? Nee, meer omdat de easy-way niet tot de verbeelding spreekt. Gewoon doen wat je leuk vind, al is dat niet altijd de makkelijke weg in de ogen van familie/vrienden/partner.

Na een uur in de uitzending ben ik weer helemaal opgeladen voor nieuwe avonturen!

Kijk af en toe terug, dat is goed om te relativeren, maar blijf daar niet hangen. Je kunt daar namelijk niets meer bereiken. Kijk naar voren, en onthoud: Als je doet wat je leuk vind, hoef je nooit te werken…..

Groet Dave

Luister de aflevering hier terug: