Dikvoormekaar

Podcastawards

Bizar eigenlijk, als je er goed over nadenkt. Vroeger toen de lucht nog schoon was en … ja die tijd, had je de straatomroeper en de krant. Later radio en tv. Nu struikelen we bijna over alle media-kanalen die we tot onze beschikking hebben.
Dat Jeroen en ik iets gemeen hebben, daar waren we stiekum al achter, echter wat we tot voor kort niet wisten van elkaar is dat we alletwee (los van elkaar) uren zoet waren met bandjes van de Dik Voor Mekaar Show, van André van Duin &  Ferry de Groot. Het plezier spatte eraf bij deze radiokunstenaars.
Wij natuurlijk luisteren, nadoen en zelf opnemen op je cassette-deck; geniaal leuk.
Waar we onze paden kruisden om te gaan vertellen over de hoogmoed, de val en het opstaan bij ondernemen, hadden we al snel door dat we een Media-kanaal nodig hadden om letterlijk een podium te genereren voor ons verhaal. Podcasts! Dat ging hem worden. Snel inlezen en zoals we altijd aangeven bij starters; niet te lang over blijven praten, gewoon DOEN!
Dat hebben we geweten! Niet dat we de hoogmoed (al;-) hebben dat we het niveau van de Dik Voormekaar Show halen, maar trots zijn we stiekum wel.
Lekker met zijn tweeën ondernemers vragen wat hun passie is en op een luchtige manier ook de dieptepunten bespreken.
Daarvan leren, nieuwe mensen leren kennen, en ook weer tot nieuwe ondernemers-inzichten komen. Kortom, de podcast krijgt een eigen leven, en we zijn er maar wat blij mee!
We mogen weer doen wat we onwijs leuk vinden. Mocht jij het ook leuk vinden, laat het weten via http://www.podcastawards.nl

Nomineer ons, laat een reactie achter op 1 van de podcast-apps of deel onze podcast met vrienden.

Zo das dan ook weer Dik Voormekaar! Dank!

Groet Jeroen & Dave

Abonneer je in je favoriete podcast app